MENIU

Concurs: Arată-ne că susţii echipa naţională şi te trimitem în Austria! Grăbeşte-te, astăzi e ultima zi!

Foto: NewsIn

Eşti fan al tricolorilor? Vrei să fii alături de România la meciul cu Austria, din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2010? Dovedeşte-ne că eşti fan şi noi te trimitem la meci. Povesteşte-ne un episod trăit alături de echipa naţională, pe stadion sau acasă, şi poţi câştiga o excursie la Klagenfurt.

Realitatea.NET şi Interra te trimit la meciul de fotbal Austria - România, care se va disputa pe stadionul "Worthersee", din Klagenfurt, pe 1 aprilie.

Povesteşte-ne până marţi, 24 martie, cea mai tare experienţă pe care ai trăit-o cu ocazia unui meci al tricolorilor, în faţa televizorului sau pe stadion, şi poţi câştiga una dintre cele două excursii în Austria care includ şi bilete la meci. 

Cele mai interesante povestiri vor fi premiate cu câte două pachete standard oferite de Interra.

Pachetul conţine: trasport cu autocar de 4 stele, două nopţi cazare cu mic dejun la hotel  de 3 stele în Budapesta, o noapte cazare cu mic dejun în Viena, într-un hotel de 4 stele, o noapte cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din Klagenfurt, bilet de intrare la meci în peluza rezervată suporterilor români,  transferuri hotel-stadion-hotel, tur de oraş la Viena, cu ghid local, program de shopping la Viena, asistenţă turistică.

Mai multe articole despre:
România Austria concurs CM 2010