MENIU

Concertul în memoria lui Michael Jackson de la Viena a fost amânat

Foto: www.funsahara.co.uk

Concertul de la Viena în memoria lui Michael Jackson a fost anulat, vineri, la scurt timp după ce primăria locală a refuzat să finanţeze organizarea concertului.

Georg Kindel, managerul evenimentului şi cel care a organizat în iulie "Save the World Awards" a confirmat că show-ul a fost anulat şi a spus că acum ar vrea să îl organizeze în Londra, unde regele pop voia să organizeze ultimele concerte, în luna iunie a anului viitor.

Evenimentul a fost pus sub semnul întrebării după ce organizatorii nu au anunţat nume mari ca participanţi. Mary J. Blige a fost prezentată ca fiind una dintre vedetele invitate, dar o zi mai târziu cântăreaţa americană a negat informaţia.

Iar venirea lui Chris Brown depindea de decizia judecătorilor, acesta fiind condamnat cu suspendare pentru agresarea prietenei sale, Rihanna.

Anunţul de vineri a venit imediat după ce primăria vieneză a anunţat că nu va finanţa evenimentul.

Viceprimarul social democrat Renate Brauner a anunţat vineri că primăria din Viena nu va plăti suma respectivă organizatorilor concertului, programat pentru 27 septembrie.

Brauner a spus: "Sunt puţine şanse ca sumele obţinute din reclamă să fie atât de mari cum s-a estimat iniţial, din cauza absenţei partiicpării unor staruri foarte cunoscute. Vom anula orice negocieri cu organizatorii."

Partidul aflat la putere, SPO, a fost criticat de opoziţie după ce Brauner a anunţat marţi că primăria va susţine financiar organizarea concertului.

Primăria a fost criticată şi pentru că anunţase închiderea traficului în partea de vest a oraşului în ziua concertului.

Organizatorul Georg Kindel şi iniţiatorul evenimentului, Jermaine Jackson, care au anunţat concertul în timpul emisiunii de pe CNN "Larry King Live", acum câteva săptămâni, sperau să vândă în jur de 65.000 de bilete.

Fanii lui Michael Jackson au criticat şi preţurile foarte mari ale biletelor, între 63 şi 518 euro.

Mai multe articole despre:
concert Michael Jackson