MENIU

Conceicao: "Sunt decepţionat că am ratat şansa de a urca pe primul loc"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, duminică, după meciul cu Politehnica Iaşi, scor 1-1, că echipa sa merita să câştige, după aspectul jocului, şi este dezamăgit că a ratat şansa de a urca pe primul loc în clasament.

"Sunt decepţionat, am fi meritat să câştigăm. Am avut multe ocazii în prima repriză, dar Iaşi ne-a pedepsit în partea a doua. Echipa s-a străduit, am încercat să facem totul pentru a câştiga, păcat că nu am profitat de şansa avută să ajungem pe primul loc în clasament. Suntem la un singur punct de locul 1, obiectivele pot fi îndeplinite şi acum. Cu siguranţă, unii jucători nu s-au refăcut după meciul cu PSV, lucru care s-a văzut", a spus Conceicao.

Mijlocaşul Bogdan Mara a declarat că formaţia ardeleană era obligată să câştige jocul, dar egalul înregistrat nu trebuie considerat un rezultat tragic: "Suntem foarte supăraţi pentru că nu am reuşit să închidem meciul în prima repriză. Trebuia neapărat să câştigăm jocul, oricum acest egal nu este un capăt de ţară, nu s-a pierdut un campionat acum".

Tehnicianul lui Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a recunoscut superioritatea adversarului din prima repriză, considerând că în cazul în care se făcea 2-0, echipa sa nu ar mai fi putut remonta diferenţa. "Sunt mulţumit de rezultat, diferenţa de valoare este foarte clară în favoarea CFR-ului. Am încercat să nu pun presiune pe jucători, le-am spus ca meciurile cu CFR, Steaua şi Dinamo sunt cele mai uşoare. CFR putea să se distanţeze în prima repriză, când a ratat ocazii foarte mari de gol. Dacă era 2-0, cu siguranţă nu mai reveneam. CFR poate a resimţit oboseala după meciul cu PSV", a spus Grigoraş, care s-a bucurat când a fost schimbat Lacina Traore, în minutul 52, şi a precizat că "Bâlbă era al treilea executant de 11 metri, dar nu puteam să sprintez şi să îi iau mingea din mână".

CFR Cluj a remizat, duminică, pe teren propriu, cu Politehnica Iaşi, scor 1-1. În urma acestui rezultat, ardelenii au acumulat 17 puncte şi au ratat ocazia de a urca pe primul loc în clasament, ocupat de Rapid, în timp ce Politehnica Iaşi a adunat 14 puncte şi se află pe locul 8. CFR se află pe poziţiile 2-3, la egalitate perfectă cu Unirea Urziceni.
Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj antrenor primul loc Conceicao