MENIU

Conceicao spune că echipa sa a avut o prestaţie excelentă în meciul cu FC Braşov

Foto: NewsIn

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, duminică, după meciul câştigat în faţa lui FC Braşov, scor 2-1, că echipa sa a evoluat excelent în faţa liderului campionatului.

"Am întâlnit o echipă foarte bine organizată. S-a vazut de ce Braşovul este lider, sunt foarte buni. Noi am jucat în urmă cu 72 de ore un meci foarte greu, iar acum am fost nevoit să remodelez echipa. De obicei jucăm 4-3-3, dar am trecut la un 4-4-2. În prima parte am jucat mai bine, mi s-a părut că jocul a fost foarte bun. Din punctul meu de vedere, am avut o prestaţie excelentă", a spus Coincecao, care a explicat apoi de ce a lipsit argentinianul Sixto Peralta din primul 11: "Nu a putut să joace deoarece s-a plâns de dureri musculare. Am descis să nu-l folosim pentru că nu era sută la sută apt. Nu doream să riscăm".

Preşedintele clubului ardelean, Iuliu Mureşan, s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor şi a anunţat că aceştia vor încasa marţi o parte din drepturile financiare: "Oboseala a fost mare, dar nu puteam să pierdem acest meci pentru că ieşeam din plasa locului 1. Cu această atitudine vom putea lupta pe toate fronturile. Arbitrul a fragmentat puţin jocul, dar nu au fost greşeli majore. Am vorbit cu jucătorii, marţi le dăm nişte bani, prime şi alte lucruri. De asemenea, le-am mai fixat nişte prime dacă vor învinge pe Bistriţa şi pe Iaşi. Suntem alături de echipă şi cu sufletul, şi bani".

Tehnicianul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, consideră că echipa sa nu merita să piardă acest joc: "Meritam mai multe de la acest meci, un egal ar fi fost just, dar n-a fost să fie. Vreau să îmi felicit băieţii pentru atitudine. Ne-am creat multe situaţii de gol, dar până la urma am piedut. Sunt foarte mulţumit de jocul băieţilor, cu mici excepţii. CFR-ul a fost echipa mai pragmatică. Am avut trei sau patru ocazii foarte bune la început, alta ar fi fost soarta meciului dacă înscriam. Clujul are jucători foarte buni, are cel mai valoros lot. Formează o echipă solidă, dar n-am fost cu nimic mai prejos".

Moldovan, care a înregistrat prima înfrângere pe banca lui FC Braşov, a anunţat că obiectivul echipei rămâne calificarea în Liga Europa, chiar dacă momentan se află pe primul loc în clasament: "Roman a fost o pierdere importantă pentru noi, dar azi am reuşit să-l suplinim şi sunt mulţumit de toată lumea. Obiectivul este acelaşi, un loc de Europa League. Avem toate lucrurile necesare atingerii acestui obiectiv".

CFR Cluj a învins, duminică, pe FC Braşov cu scorul de 2-1, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 13 puncte şi a urcat pe locul 3 în clasament, în timp ce FC Braşov rămâne pe primul loc, cu 14 puncte, dar ar putea pierde poziţia de lider în favoarea Unirii Urziceni, care întâlneşte duminică seara pe Dinamo, în deplasare.
Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj FC Braşov etapa a 7-a