MENIU

Conceicao spune că CFR Cluj şi-a diminuat şansele la titlu, iar meciul cu Dinamo va fi decisiv

Foto: NewsIn

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, sâmbătă, că remiza cu Oţelul Galaţi de pe teren propriu a redus drastic şansele la un nou titlu de campioană, iar partida cu Dinamo, de săptămâna viitoare, va fi decisivă în acest sens.

"Am comis unele greşeli în acest joc, am pierdut repede un jucător şi a trebuit să muncim din greu pentru a câştiga, însă nu am reuşit. În repriza a doua, jucătorii au avut o atitudine de campioni şi nu s-a mai simţit lipsa lui Mureşan. După acest egal ne este tot mai greu să luăm campionatul, dar nu vom renunţa la acest obiectiv. Ultima noastră şansă la titlu o vom juca în meciul cu Dinamo", a spus Conceicao.

Portughezul afirmă că i-a fost foarte greu să destindă atmosfera din vestiarul ardelean în timpul scurt petrecut la Cluj: "De când am venit aici, am încercat să creez o atmosferă liniştită în vestiar, dar nu e deloc uşpr să schimbi atât de multe lucruri într-un timp atât de scurt. Voi face tot posibilul pentru a obţine rezultate bune în jocurile care au rămas".

Conceicao a adăugat că atacantul Yssouf Kone a suferit la finalul meciului o recidivă la accidentarea suferită la genunchiul drept şi se află sub investigaţii, urmând ca duminică să se stabiliească un verdict: "Ştiam că are probleme fizice, dar nu am avut ce să fac şi a trebuit să-l forţez".

Portarul campioanei, Eduard Stăncioiu, crede că CFR Cluj pierde puncte din cauza lipsei de concentrare în anumite momente ale jocurilor. "Am avut şi ghinion, în jocul nostru sunt momente în care apare o lipsă de concentrare. Trebuie să strângem rândurile şi să adunăm cât mai multe puncte în meciurile care urmează. Dacă pierdem meciul cu Dinamo, ne putem lua adio de la titlu. Vom încerca să prindem cel puţin locul doi", a opinat acesta.

Campioana CFR Cluj a remizat sâmbătă, scor 1-1, cu Oţelul Galaţi, pe teren propriu, în etapa a 27-a a Ligii I, şi se află la şapte puncte în spatele liderului Dinamo.