MENIU

Comisia de Disciplină a anulat cartonaşul roşu al lui Stancu, iar Dubarbier şi Marius Constantin au fost suspendaţi câte două etape

Foto: NewsIn

Membrii Comisiei de Disciplină au anulat, în şedinţa de miercuri, cartonaşul roşu primit de fundaşul lui FC Timişoara, Stelian Stancu, în minutul 85 al partidei cu Pandurii, din etapa trecută, astfel că acesta are drept de joc în confruntarea cu Gaz Metan Mediaş.

Stelian Stancu a fost eliminat direct în minutul 85 al partidei Pandurii-FC Timişoara de către arbitrul Sorin Corpodean pentru că l-ar fi faultat în careu pe Raskovic, iar gazdele au primit penalty, ratat în cele din urmă de Păcurar. Reluările au demonstrat că a existat un contact în careu între cei doi, însă fără ca fundaşul bănăţean să fi faultat.

În altă ordine de idei, membrii Comisiei au primit abia miercuri raportul observatorului de joc de la FC Braşov-Steaua, în ceea ce priveşte incidentele de la finalul jocului, provocate de Sorin Ghionea şi Răzvan Lucescu, iar cazul va fi judecat săptămâna viitoare.

Dubarbier şi Marius Constantin au fost suspendaţi câte două etape de Comisia de Disciplină

Jucătorii Sebastian Dubarbier (CFR Cluj) şi Marius Constantin (Rapid) au fost suspendaţi, miercuri, câte două etape de Comisia de Disciplină a FRF, cei doi fotbalişti fiind şi amendaţi cu 3.000, respectiv 1.500 de lei.

Sebastian Dubarbier a fost eliminat direct în timpul meciului cu Gloria Buzău, pentru că şi-a lovit cu cotul un adversar. De cealaltă parte, Marius Constantin a văzut mai întâi un cartonaş galben, apoi direct pe cel roşu din partea arbitrului Robert Dumitru, în jocul cu Farul Constanţa, pentru că imediat după fluierul final al primei reprize, pe drumul spre vestiare, fundaşul l-a înjurat şi ameninţat pe central. Cei doi jucători nu vor evolua astfel în meciul direct dintre cele două echipe, care se va disputa vineri, în etapa a 20-a a Ligii I.

Pe de altă parte, a fost ratificată hotărârea clubului Dinamo de a-l suspenda pe o perioadă de trei luni pe brazilianul Constancia Thiago, care nu s-a mai prezentat la echipa antrenată de Mircea Rednic după reluarea pregătirilor.

O altă decizie a Comisiei de Disciplină a FRF a fost suspendarea jucătorului Daniel Bălaşa (FC Argeş) pentru o etapă şi amendarea acestuia cu 700 de lei, pentru eliminarea din partida cu Unirea Urziceni.