MENIU

Comisarul şef Lucian Diniţă a dezbătut la "Comentezi?" problema "bizonilor din trafic"

Foto: NewsIn

Comisarul şef Lucian Diniţă, conducătorul Direcţiei Poliţiei Rutiere, a participat la talk-show-ul online “Comentezi?” pentru a discuta cu utilizatorii Cotidianul.ro despre “civilizarea bizonilor din trafic”, dar şi despre nemulţumirile şoferilor generate de comportamentul poliţiştilor de la “Rutieră”.

Utilizatorii au putut adresa întrebări şefului Direcţiei Poliţiei Rutiere accesând www.cotidianul.ro/videochat. Videochatul a fost moderat de Costin Ilie, redactor-şef Cotidianul.ro.

Lucian Diniţă a fost împuternicit pentru a coordona acţiunile derulate la nivelul Direcţiei Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în luna februarie 2009. Anterior, acesta a ocupat poziţia de şef serviciu în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Rutieră.

Comisarul şef Lucian Dinita este poliţist din 1990, a lucrat un an ca judiciarist, iar apoi şi-a orientat cariera către Poliţia Rutieră.

Videochatul "Comentezi?", are loc în fiecare marţi de la ora 12.00 şi tratează problemele stringente de pe scenele politică, socială şi economică, fiind moderat de Costin Ilie, redactorul-şef Cotidianul.ro.

"Comentezi?" poate fi vizionat la adresa Cotidianul.ro/Videochat, şi este primul talk-show online lansat de Cotidianul.ro. Cel de-al doilea videochat Cotidianul.ro, "Omul Coolt", este difuzat în fiecare vineri de la ora 12.00, şi  dezbate cultura şi divertismentul la români.

Cotidianul.ro este inclus în portofoliul F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt gestionate de regia de vânzări online, cross-media şi neconvenţionale F5 X-Media, parte a trustului.