MENIU

Comercianţii auto se întrec în promoţii pentru maşinile noi

Foto: Realitatea TV
Comercianţii de automobile fac oferte tentante pentru a creşte vânzările

Plăteşti jumătate acum şi restul la anul, primeşti reduceri de zeci de procente sau diverse accesorii cadou. Aşa sună ofertele comercianţilor de automomobile care fac orice pentru a creşte vânzările tot mai scăzute.

Îngrijoraţi că în ultima lună au vândut cu aproape cu 50% mai puţine maşini noi, dealerii auto se întrec în promoţii. Cei care îşi doresc un automobil autohton, primesc gratuit anvelope de iarna cu montaj inclus dacă îşi cumpără o dacia Sandero până pe 12 ianuarie. În plus, dacă maşina e achiziţionată prin leasing, primele 6 rate sunt gratuite. Până la sfârşitul lunii, la Renault, modelele Clio şi Megane pot fi cumpărate mai ieftin cu până la 25 la sută. Pe lângă diferitele accesorii oferite cadou, Citroen are reduceri ce ajung la 2.500 de euro. O promoţie atrăgătoare vine de la Fiat.

Dacă vreţi să vă cumpăraţi un Opel, modelul Vectra are o reducere de 5.000 de euro până la sfârşitul lunii martie, iar pentru un Astra plătiţi mai puţin cu 1.500 de euro. Cu o reducere de 2.000 de euro poate fi cumpărat în această perioadă şi un model Mazda 3.

Mai puţin afectate au fost vânzările autoturismelor din clasa de top, de aceea şi promoţiile pentru acestea sunt mult mai sărace. 

Mai multe articole despre:
maşini oferte vânzări automobile