MENIU

Cititorii au trimis imagini cu efectele furtunilor de luni

Foto: realitatea.net
Imagini din timpul furtunilor din întreaga ţară.

Telespectatorii Realitatea TV şi cititorii REALITATEA.NET au trimis imagini surprinse în timpul furtunilor care au măturat luni aproape toată ţara.

Florin a filmat vijelia care s-a abătut asupra oraşului Satu Mare. Ploaia torenţială şi vântul au făcut prăpăd, ne-a scris el. Tot din Satu Mare, Sebastian ne-a trimis fotografii cu grindina care a acoperit totul.

Nici oraşul Tăşnad nu a fost ocolit de furtună. Ciprian ne-a spus că vijelia a durat doar 10 minute, dar ploaia a fost însoţită de bucăţi mari de gheaţă. În Bucureşti, după furtună, câteva străzi s-au transformat în adevărate râuri. Silvia ne-a trimis imagini cu o stradă inundată din zona Dristor.

Alina a fotografiat maşinile care înaintau cu greu prin bălţile formate pe Mihai Bravu, la intersectie cu bulevardul Camil Ressu. Imagini am primit şi de la Ecaterina, care ne-a scris că străzile au fost acoperite de apă şi în comuna Jilava, din apropierea capitalei.

Aşteptăm imagini pe adresa de e-mail martorocular@realitatea.net sau pe site-ul REALITATEA.NET, la secţiunea Martor ocular. Cele mai bune imagini sunt premiate lunar.

Mai multe articole despre:
imagini vreme ploi furtuni vijelie Martor ocular