MENIU

Circulaţie de coşmar sâmbătă pe Valea Prahovei

Foto: NewsIn
EXCLUSIV - Imagini din elicopter: blocaj pe Valea Prahovei, pe DN1
Pe DN1, pe sensul Bucureşti-Braşov, se circulă în coloană.
Un şofer revoltat îşi descarcă nervii în direct

Circulaţia a fost un coşmar pentru cei care au plecat sâmbătă de pe Valea Prahovei, pe DN1.

Din cauza faptului că DN 1 s-a aglomerat pe sensul către Bucureşti, Serviciul Poliţiei Rutiere Braşov a luat măsura devierii circulaţiei pe DN 1A Cheia - Săcele - Vălenii de Munte - Ploieşti.

Traficul rutier pe Valea Prahovei a fost un coşmar pe sensul către Bucureşti, între staţiunile Predeal şi Sinaia, însă, la Sinaia s-a circulat în coloană şi pe sensul către Braşov. 

Poliţiştii le-au recomandat conducătoriilor auto să evite cele două drumuri. Din Braşov se poate ajunge la Bucureşti pe DN 73, prin culoarul Bran-Rucăr, iar din Sinaia se poate circula pe DN 71, prin Pucioasa şi Târgovişte.

Visul unui sfărşit de săptămână liniştit la munte s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru miile de turişti care au plecat vineri spre Valea Prahovei. Aproape de Comarnic, traficul s-a blocat şi s-au format cozi pe zeci de kilometri.  

Traficul spre munte a fost îngreunat din cauza numărului mare de maşini. Vârful de trafic a fost la Bărcăneşti, peste 2.000 de maşini într-o oră.

Timp de mai multe ore, poliţia nu a lăsat şoferii să urce în Poiana Braşov. Restricţiile de circulaţie de pe DN1E către Poiana Braşov şi de pe DN1 dinspre Braşov către Predeal au fost ridicate abia seara.