MENIU

Ciprian Deac: "Mă gândesc să plec de la CFR doar dacă nu voi fi folosit în retur"

Foto: portal.paginisportive.com

Mijlocaşul lui CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat, miercuri, că este măgulit de interesul lui Adrian Porumboiu pentru serviciile sale, dar se va gândi să plece de la formaţia campioană numai în cazul în care antrenorul nu îl va folosi în retur.

"Mă bucur dacă într-adevăr domnul Porumboiu a spus că dă un milion de euro pe mine, este o sumă mare pentru campionatul României. Sunt fericit că este interes, mai ales că nu am prea jucat la CFR Cluj. Înainte de toate, mi-aş dori să rămân la Cluj, să joc titular. Încă nu am demonstrat nimic la CFR, am rămas dator faţă de domnii Paszkany, Mureşan şi faţă de suporterii noştri. Eu aş vrea să rămân măcar în perioada de pregătire la CFR Cluj, să văd dacă se mizează pe mine măcar în amicale. Mă gândesc să plec de la CFR Cluj doar dacă nu voi fi folosit în retur", a spus Deac.

Fotbalistul de 23 de ani a mai afirmat că îl admiră pe italianul Trombetta pentru munca prestată: "Îl apreciez pe domnul Trombetta, cu care am avut o relaţie foarte bună. Este un antrenor priceput, care a reuşit să atragă echipa de partea sa. Era un antrenor care vorbea des cu toţi, era foarte apropiat de toţi jucătorii. Ăsta este fotbalul, mai au loc şi despărţiri".

Deac a mai dezvăluit că ţine legătura şi cu Petre Grigoraş, cel care l-a antrenat în perioada când a fost împrumutat la Oţelul Galaţi. "Am un respect deosebit pentru dânsul pentru că m-a ajutat foarte mult. Nici când am fost împrumutat la Oţelul nu am avut evoluţii bune la început, nefiind pus la punct cu pregătirea fizică. S-a văzut lipsa jocurilor, dar dânsul mi-a dat încredere şi m-a băgat în echipă. Ulterior am avut evoluţii apreciate. Acum, vorbim de cel puţin două ori pe săptămână la telefon. Chiar glumea ultima dată că vine cu maşina după mine la Cluj să mă ducă la Galaţi", a conchis mijlocaşul campioanei.

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, afirmase că va relua zilele viitoare negocierile pentru achiziţionarea lui Deac de la CFR Cluj, pe care îl consideră un mijlocaş valoros, şi speră ca în curând să facă parte din lotul condus de Viorel Moldovan.