MENIU

Cinci premiere în noiembrie la Teatrul Metropolis

Foto: metropotam.ro

Spectacolele "Tarelkin", "Sfârşit de partidă", "Azilul de noapte", "Fantoma, dragostea mea!" şi "Doctori, femei şi alte întâmplări" vor avea premiera în luna noiembrie la Teatrul Metropolis din Capitală, cu ocazia aniversării a doi ani de existenţă a teatrului.


"Tarelkin", de A. V. Suhovo-Kobîlin, este o comedie acidă, cu accente de parodie, regizată de Gelu Colceag, în care joacă George Ivaşcu, Doru Ana, Radu Gabriel, Viorel Păunescu şi Chrys Gherasim.

Piesa "Sfârşit de partidă", de Samuel Beckett, a fost montată Alexandru Tocilescu şi îi are în distribuţie pe Irina Petrescu, Răzvan Vasilescu şi Mihai Constantin.

Spectacolul "Azilul de noapte" al lui Maxim Gorki a fost regizat de Mircea Marin. Piesa este o reflecţie asupra condiţiei umane, transpusă cu umor şi luciditate, iar din distribuţie fac parte Ştefan Radof, Mircea Rusu, Ioan Gyuri Pascu şi Ioana Calotă.

Spectacolul cu piesa "Doctori, femei şi alte întâmplări", după "Tailleur pour dames", de Georges Feydeau, este regizat de Emanuel Pârvu şi demonstrează inepuizabele valenţe ale comediei bulevardiere.

În doi ani de funcţionare, Teatrul Metropolis a avut 30 de premiere, 40 de evenimente şi spectacole găzduite, 11 participări la festivaluri şi nouă premii naţionale.