MENIU

Ciclistul Stuart OGrady a leşinat după un tur de motocicletă cu Casey Stoner

Foto: f1-live.com

Rutierul australian, fost câştigător al celebrei Paris-Roubaix, dar şi a trei etape din Turul Franţei, s-a prăbuşit după ce a coborât din şaua motocicletei de 500 cmc.

Ciclistul australian Stuart O’Grady a încercat o altă experienţă pe două roţi decât cea cu care era obişnuit şi s-a suit în şa cu motociclistul Casey Stoner, pe un agregat motorizat, de 500 cmc.

Cei doi au făcut un tur de pistă demonstrativ înainte de Marele Premiu de MotoGP de la Valencia, însă la finalul său O’Grady nu s-a mai putut ţine pe picioare. El a încercat să coboare de pe motocicletă, iar ce avea să urmeze a povestit un jurnalist australian, citat de Gazeta Sporturilor.

\"Casey Stoner a început să-i pună întrebări lui Stuart şi să-l prezinte celorlalţi piloţi. Stuart nu a putut să răspundă la întrebări, după care s-a prăbuşit. Imediat a fost chemată echipa medicală\", a declarat acesta. O’Grady a fost internat duminică în spital şi supus unor investigaţii pînă miercuri, când a fost externat.

Am trăit o experienţă frumoasă pe acea motocicletă, iar dacă aş suporta creşterea presiunii sangvine, aş face-o din nou de bună voie”, a spus australianul, care trecuse totuşi testul medical obligatoriu făcut de doctorii din MotoGP, înainte de turul cu Stoner.

Mai multe articole despre:
MotoGP Valencia Casey Stoner