MENIU

Chelsea a primit acceptul Federaţiei Ruse de Fotbal să-l aducă antrenor pe Hiddink

Foto: www.abc.net.au

Clubul englez Chelsea a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că a primit acceptul Federaţiei Ruse de Fotbal (RFU) să negocieze cu selecţionerul Guus Hiddink preluarea până în vară a funcţiei de antrenor a echipei din Premier League.

"Chelsea confirmă că a discutat cu reprezentanţii Federaţiei Ruse de Fotbal şi a primit permisiunea de a negocia cu Guus Hiddink preluarea funcţiei de antrenor până la finalul sezonului, urmând ca acesta să pregătească şi echipa naţională a Rusiei. Chelsea îi mulţumeşte Federaţiei ruse pentru cooperare", se arată într-un comunicat oficial al grupării londoneze.

Hiddink a afirmat, marţi, că a discutat cu oficialii lui Chelsea şi pentru el nu ar reprezenta o problemă să pregătească naţionala Rusiei şi pe Chelsea. Selecţionerul este bun prieten cu patronul formaţiei londoneze, Roman Abramovici, cel care îi plăteşte şi o parte din salariul pe care îl primeşte la prima reprezentativă rusă.

"Se pare că de fiecare dată când este un loc vacant, numele lui Hiddink apare printre candidaţi. Acest lucru demonstrează că Guus este unul dintre cei mai buni antrenori din lume şi suntem fericiţi că lucrăm alături de el, iar acest lucru îmbunătăţeşte imaginea fotbalului rusesc", a afirmat antrenorul secund al Rusiei, Igor Korneev.

Fostul antrenor al lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari, a fost demis luni din funcţie, din cauza rezultatele slabe ale echipei. Clubul londonez ocupă în prezent locul 4 în Premier League.
Mai multe articole despre:
Chelsea antrenor Guus Hiddink Luiz Felipe Scolari