MENIU

Charlie Sheen a fost arestat la Aspen, după un scandal cu soţia sa

Charlie Sheen, arestat pentru violenţă domestică/ FOTO: binside.typepad.com

Actorul Charlie Sheen a fost arestat, vineri, la Aspen, pentru \"violenţe domestice\" contra soţiei sale, Brooke Mueller, urmând să apară în faţa unui judecător federal în luna februarie a anului viitor, transmite AFP.

\"Carlos Irwin Estevez, cunoscut sub numele de actor Charles I. Sheen, a fost condus la închisoarea comitetului Pitkin din Colorado, după ce a fost arestat de poliţia din Aspen\", a anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Jeff Lumsden.

Charlie Sheen, în vârstă de 44 de ani, a fost eliberat după ce a achitat o cauţiune de 8.500 de dolari. El a fost citat să apară în faţa unui judecător federal, pe 8 februarie, la tribunalul comitetului Pitkin.

Numele victimei nu a fost făcut public, dar potrivit presei de specialitate de la Hollywood, arestarea a survenit după ce actorul s-a certat cu Brooke Mueller, cea de-a treia soţie a sa. Potrivit unui comunicat al poliţiei, victima nu a necesitat spitalizare.

După numeroase probleme cu justiţia în anii 1990, petru consum de droguri, violenţă dometică şi prostituţie, Charlie Sheen a devenit unul dintre actorii cel mai bine plătiţi ai televiziunii americane, graţie unor seriale de succes ca \"Two and a Half Men\" şi \"Spin City\".

În 1997, actorul a fost urmărit de justiţie pentru că ar fi agresat-o pe iubita lui din acea epocă. A fost, de asemenea, acuzat că a agresat-o pe fosta sa soţie, Denise Richards, una dintre fostele \"James Bond girl\".

Brooke Mueller, căsătorită cu Charlie Sheen de 19 luni, are împreună cu acesta doi copii, gemenii Max şi Bob. Charlie Sheen mai are două fiice cu Denise Richards, de care a divorţat în 2006 după patru ani de mariaj, şi o fiică de 23 de ani dintr-o relaţie anterioară.

 

Mai multe articole despre:
scandal Aspen arestare Charlie Sheen Brooke Mueller