MENIU

CFR Cluj - Tony: "Aceste scandaluri sunt provocate de echipele din Bucureşti, pentru că le este frică de noi"

Foto: NewsIn

Fundaşul echipei CFR Cluj, francezul Tony da Silva, a declarat, marţi, că formaţia din Gruia a demonstrat că poate face performanţă şi şi-a atras astfel antipatii din partea grupărilor din Bucureşti, care provoacă scandaluri ce îi au în prim-plan pe ardeleni.

"Cred că este o lipsă de respect faţă de CFR Cluj şi că aceste scandaluri sunt provocate de echipele din Bucureşti, pentru că le este frică de noi. Echipa noastră a demonstrat tuturor că se poate face performanţă şi în afara Capitalei şi cred că acesta este principalul motiv al acestui mic război psihologic. Multor conducători le place să se plaseze în centrul atenţiei pentru a o deturna de la propriile probleme spre alte echipe. Noi, cei de la CFR Cluj, suntem civilizaţi şi nu vorbim de rău pe nimeni. E, totuşi, păcat că şi ceilalţi nu fac la fel", a declarat Tony, pentru site-ul oficial al clubului ardelean.

Şi preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a luat atitudine împotriva acestor atacuri "murdare" la adresa echipei şi a anunţat luni că nu va mai acorda declaraţii de presă "pentru o lungă perioadă de timp".

Fundaşul campioanei en-titre a mai spus că se simte bine după accidentarea suferită în turul Ligii I, recuperarea sa decurge bine şi ar dori să fie pe teren la meciul de pe teren propriu cu Rapid, din etapa a 20-a a campionatului. "A fost o perioadă dificilă pentru mine, pentru că aceasta a fost prima mea accidentare în 12 ani de fotbal profesionist. Sunt obosit, dar fac totul pentru a reveni cât mai repede", a conchis Tony.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj atacuri Iuliu Mureşan Tony