MENIU

CFR Cluj - Flores, Frangipone şi Viana au fost prezentaţi oficial la gruparea ardeleană

Foto: www.ziuadecj.ro

Noile achiziţii ale campioanei en-titre CFR Cluj, Dario Flores, Paolo Frangipone şi Agustin Viana, au fost prezentaţi oficial marţi la gruparea din Gruia, iar preşedintele Iuliu Mureşan a declarat că fotbaliştii vor deveni în scurt timp vedete.

"Noi nu transferăm vedete, pentru că jucătorii pe care îi luăm devin vedete la noi, şi la fel se va întâmpla şi cu cei trei într-un timp foarte scurt", a spus Mureşan.

Preşedintele a făcut apoi o scurtă caracterizare fiecărui fotbalist: "Dario Flores este un jucător care ne-a plăcut foarte mult, pentru că evoluează cu multă ambiţie, dăruire şi are calităţi excepţionale. În plus, are vârsta propice performanţei. Viana este un fundaş puternic şi are calităţi tehnice foarte bune, în timp ce Frangipane are la 29 de ani o experienţă foarte mare şi este un adevărat număr 10. I-am urmărit foarte mult pe toţi înainte de a-i cumpăra şi sper să ne ajute".

Cei trei jucători transferaţi la CFR Cluj nu au vorbit la prezentarea oficială, ci doar au pozat cu tricourile echipei la care vor evolua în următorii trei ani şi jumătate. Astfel, Frangipone va purta tricoul cu numărul 10, Flores va avea numărul 16, iar Viana 24.

Mijlocaşul argentinian Paolo Frangipane, în vârstă de 29 de ani, a mai evoluat în cariera sa la Deportivo Espanol (1996-2000), Tigre (2000-2002), Los Andes (2002-2003), Gimnasia de Jujuy (2003-2004), Huracan (2004-2005) Belgrano (2005-2006, 2008) şi Deportivo Cali (2007-2008).

În vârstă de 24 de ani, Dario Flores a mai jucat în carieră pentru echipe precum Penarol Montevideo şi Montevideo Wandererers. Agustin Viana Ache (25 de ani) vine de la formaţia Bella Vista, iar în cariera sa a mai trecut pe la Nacional Montevideo şi Club Atletico Mineiro. Cei doi se vor alătura la Cluj unui alt uruguayan, Alvaro Pereira, achiziţionat în urmă cu şase luni de la Argentinos Juniors.

În afară de cei trei jucători, CFR Cluj a mai achiziţionat în această pauză competiţională un atacant sârb, Rade Veljovic, care a fost primul sosit la formaţia din Gruia.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj Iuliu Mureşan