MENIU

CFR Cluj - Culio şi-a cerut scuze pentru conflictul cu suporterii de la finalul jocului cu Sparta

Mijlocaşul argentinian al lui CFR Cluj, Juan Culio, a prezentat scuze faţă de suporteri, după ce la finalul partidei cu Sparta Praga, de joi, a avut un conflict cu o parte dintre ei şi a fost acuzat că ar fi lovit o persoană.

"Sunt un fotbalist care mă dedic sută la sută în fiecare meci echipei CFR şi culorilor vişinii şi sufăr la orice insucces. Aceasta a fost şi cauza pentru care mi-am pierdut cumpătul la finalul meciului cu Sparta Praga şi am intrat în conflict cu câţiva suporteri ai echpei noastre. Doresc să-mi exprim regretul şi să îmi cer scuze pentru cele întâmplate", a spus Culio, citat de site-ul oficial al grupării ardelene.

Argentinianul susţine că se va revanşa faţă de suporteri prin prestaţiile sale din jocurile următoare. "Sper să vă putem bucura prin victorii", le-a transmis mijlocaşul.

Juan Culio a avut un conflict cu suporterii ardeleni la finalul partidei cu Sparta Praga, de joi, din Liga Europa, pierdut cu scorul de 2-3. Atunci, fanii i-au aşteptat pe jucătorii lui Conceicao în parcare pentru a le reproşa jocul prestat. Printre cei vizaţi s-a aflat şi Culio, care a oprit maşina pentru a discuta cu aceştia, însă la un moment dat l-ar fi lovit puternic pe un suporter cu portiera maşinii pe care o conducea.

În altă ordine de idei, căpitanul Ricardo Cadu le-a cerut suporterilor să fie alături de echipă deoarece nu ar trebui să uite de performanţele realizate în ultimii doi ani. "Suntem conştienţi că în ultima perioadă am avut meciuri mai puţin reuşite, iar înfrângerea cu Sparta ne-a întristat pe toţi. Aportul fanilor este foarte important, mai ales în momentele grele, când ne confruntăm cu accidentări şi suspendări. Pentru a ne atinge obiectivele propuse, facem un apel către toţi suporterii pentru a rămâne alături de club şi de echipă, şi la bine şi la greu, să fie al 12-lea jucător", a afirmat Cadu, în numele întregii echipe.

Mai multe articole despre:
CFR Cluj suporteri conflict scuze Juan Culio