MENIU

Cele mai spectaculoase accidente în fotografii

Foto: telegraph.co.uk
Foto: telegraph.co.uk
Foto: telegraph.co.uk
Foto: telegraph.co.uk
Foto: telegraph.co.uk
Foto: telegraph.co.uk
Foto: telegraph.co.uk
Foto: telegraph.co.uk
Foto: telegraph.co.uk
Foto: telegraph.co.uk
Foto: telegraph.co.uk
Foto: telegraph.co.uk

În fiecare zi, în întreaga lume se produc câteva zeci de mii de accidente rutiere, adică peste 50 pe minut. Cele mai spectaculoase dintre ele au fost surprinse de aparatele de fotografiat. Pe apă sau pe uscat, câţiva şoferi şi piloţi au fost fost autorii celor mai uimitoare ''cascadorii''.

Un Ferrari de 100.000 de lire sterline s-a înfăşurat pur şi simplu în jurul unui stâlp de telegraf, după ce şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra maşinii în Adelaide, Australia. Şoferul şi pasagerul din dreapta au scăpat cu răni minore.

 

Maşina pilotului Ted Segars se rostogoleşte de pe pistă, în timpul cursei Thunder Car 50din Carolina de Nord. Segars a scăpat nevătămat din accident. 

 

O Mazda Miata roşie a ajuns pe fundul piscinei familiei Camapasino din Philadelphia, după ce proprietarul maşinii (vecinul familiei Campasino), a uitat să tragă frâna de mână. 

 

Un camion a ieşit de pe şosea aterizând direct pe caşea ferată, în  Buckinghamshire.

 

Sufrageria unei case din Newport. Proprietarii  se uitau la televizor când un camion a dat buzna în sufrageria lor.

 

O maşină iese din peretel exterior al unei clădiri, în urma producerii unui accident într-o parcarea interioară din Tokyo. 

 

Un autoturism a intrat prin acoperişul unei biserici din Limbach-Oberfrohna, Germania. Potrivit poliţiei, din cauza vitezei foarte mari, şoferul a ratat o curbă, după care ''s-a desprins de pe şosea'' şi a intrat direct în acoperişul bisericii. 

 

Un pensionar din Scoţia a intra cu maşină direct în zidul propriei case.

 

O maşină a aterizat în curtea unui garaj după ce s-a rostogolit peste patru maşini, în urma unui accident ce a avut loc pe drumul din apropiere. 

 

Joe Peroceschi, din Wisconsin, este aruncat din barca sa, Smoking Joe,după ce a pierdut controlul în tipul cursei Budweiser Drag Boat Nationalm, din cauza vântului puternic. 



Un autoturism 4x4 zace la baza unei stânci din Polpeor, în Cornwall după ce a căzut de la o înălţime de aproape 80 de metri. Şoferul a sărit din maşină, a alergat pe lângă ea şi şi-a scos copilul din autoturism, reuşind să se salveze cu câteva secunde înainte ca maşina să se prăbuşească.


 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
accident maşină rutier