MENIU

Cele mai mari reduceri la frigidere, aragazuri, mașini de spălat și hote de la eMAG

Am strâns pentru voi o listă cu cele mai mari reduceri la frigidere, aragazuri și hote de la eMAG. Brandurile Beko și Arctic au o promoție specială pentru aceste produse.

Întreaga listă cu frigidere, aragazuri și hote produse de Beko și Arctic care se găsesc la reducere pe eMAG este disponibilă AICI.

În continuare aveți o selecție cu cele mai interesante produse la promoție și cu cele mai mari reduceri disponibile.

Cele mai mari reduceri la frigidere de la eMAG: Beko

Frigiderul de la Beko beneficiază de o reducere de 30% din preț, este dotat cu două uși și folosește tehnologia No Frost. Frigiderul are o capacitate de 441l și face parte din clasa energetică A+.

Acest frigider de la Beko are suprafața exterioară din inox și o înălțime de 193 cm. Volumul congelatorului este de 86l.

Prețul acestui frigider de la Beko îl găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la frigidere de la eMAG: frigiDer cu două uși de la BEKO

Un alt model de frigider cu două uși de la BEKO beneficiază de 15% reducere de la eMAG și are o capacitate mai mare ca primul model, de 436l, o înălțime de 193cm și învelișul exterior este din inox.

Frigiderul BEKO face parte din clasa energetică A++ și folosește sistemul Active Dual Cooling, care asigură o răcire cu 20% mai rapidă, dublarea timpului de conservare a alimentelor și menținerea condițiilor ideale de umiditate.

Prețul acestui frigider de la Beko îl găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la frigidere de la eMAG: combina frigorifică BEKO

Combina frigorifică de la BEKO are o capacitate de 331l și face parte din clasa energetică A+. COmbina e prevăzută cu două uși și folosește tehnologia Active Fresh BlueLight, care iluminează cu tia cu legume și fructe pentru ca procesul de fotosinteză să continue pe durata depozitării, ceea ce asigură o prospețime și o valoare nutritivă ridicată.

În plus, combina are un display incorporat pe ușă, cu funcționalitate multiplă: înregistrare și redare de mesaje vocale, timer și ceas.

Prețul combinei îl găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la aragazuri de la eMAG: cuptor incorporabil Arctic

Cuptorul incorporabil de la Arctic are o reducere de 10% la eMAG și un volum de 60l, cu funcție de grill. Cuptorul este din inox și alimentarea lui se face pe gaz. Cuptorul mai are timer și ventilator, dar și iluminare interioară.

Prețul acestui cuptor îl găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la aragazuri de la eMAG: plită incorporabilă Arctic

Plita incorporabilă de la Arctic beneficiază de un discount de 20% de la eMAG, este dotată cu 4 arzătoare și este din inox. Plita e prevăzută pe gaz și are sistem de siguranță care întrerupe alimentarea în cazul în care flacăra se stinge.

Butoanele plitei incorporabile sunt plasate pe lateral, aprinderea este electrică și plita poate avea și funcția de grătar.

Prețul plitei îl găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la aragazuri de la eMAG: Aragaz Arctic

Aragazul Arctic beneficiază de o reducere de 13% din preț la eMAG, este prevăzut pe gaz, dar cu aprindere electrică, puterea arzătorului mare este de 2.5 kW. Aragazul are iluminare și siguranță pentru cuptor, tavă , grătar și sertar inferior pentru vase. Lățimea aragazului este de 50 cm.

Prețul acestui aragaz e disponibil AICI.

Cele mai mari reduceri la aragazuri de la eMAG: Aragaz Arctic cu rotisor

Acest model de aragaz de la Arctic are un discount de 20% de la eMAG, este pe gaz și are aprindere electrică. În plus, aragazul are funcția de grill și rotisor în cuptorul care este iluminat și beneficiază de o siguranță în cazul în care flacăra se stinge.

Prețul aragazului îl găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la mașina de spălat rufe de la eMAG: BEKO 7kg

Acest model de mașină de spălat de la BEKO are o capacitate de încărcare de 7kg, dintre cele mai mari de pe piață, și beneficiază de o reducere de 25% din preț la eMAG. Mașina de spălat are 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+++, fiind foarte economică.

Prețul mașinii de spălat îl găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la mașina de spălat rufe de la eMAG: BEKO 6kg

Mașina de spălat de la Beko are o reducere de 10% din preț, 1400 RPM și 6 kg capacitate de încărcare. Mașina face parte din clasa energetică A++ și are pereții laterali cu profil anti-vibrații pentru eliminarea vibrațiilor și o funcționare mai silențioasă.

Prețul aceste mașini de spălat îl găsiți AICI.

Întreaga listă cu frigidere, aragazuri și hote produse de Beko și Arctic care se găsesc la reducere pe eMAG este disponibilă AICI.

Mai multe articole despre:
frigidere emag aragazuri masini de spalat BEKO