MENIU

Cele mai frumoase fotografii cu animale, săptămânile 18 - 31 mai - NU PUBLICAŢI ŞI NU ŞTERGEŢI!!!

Foto: WENN
Foto: EPA
Foto: AP
Foto: PA
Foto: AP
Foto: WENN
Foto: PA
Foto: DEMOTIX

Aţi auzit de aye-aye? Dacă nu, aveţi ocazia să îl vedeţi pe ciudatul animăluţ în galeria noastră foto. În schimb, suntem siguri că aţi auzit de pisica iubitoare de meciuri de fotbal, care a participat la finala Cupei UEFA!

Săptămâna trecută, pe 22 mai, o pisică a devenit celebritate prin pasiunea ei inegalabilă pentru fotbal: felina a reuşit să treacă de pază şi a ajuns pe terenul de fotbal unde se disputa, chiar în acele momente, finala Cupei UEFA. După ce şi-a satidfăcut curiozitatea, s-a întors fericită în tribune. VEZI VIDEO

Să revenim la aye-aye. Acesta este un animăluţ foarte ciudat din Madagascar, ce face parte din ordinul primatelor.  Aye-aye este cea mai mare primată nocturnă din lume. Noi vă prezentăm astăzi însă, cel mai mic reprezentant al speciei, un puiuţ pufos de doar 82 de grame.

Bineînţeles că puii de animale ocupă o mare parte din galeria foto. Ei sunt întotdeauna frumoşi şi nostimi: precum puiul de curcan, micuţul elefant, vulpiţele pufoase şi leuţii somnoroşi.

Cea mai haioasă fotografie a săptămânii este cea a unei vaci care alăptează o... capră! Evenimentul s-a produs în India.

Cea mai frumoasă fotografie este fără îndoială cea a unui mic leu, de doar două săptămâni, care se delectează cu o jucărie de pluş, mare cât el!

Mai multe animale plina de haz puteţi găsi în GALERIA FOTO:  piciorul lui Knut, capra major în armata britanică, dar şi ţarcul amenajat pentru o nouă specie găzduită la Zoo Londra: omul!

 

Mai multe articole despre:
fotbal UEFA leu animale fotografie pisică Knut capră