MENIU

Cele mai frumoase fotografii cu animale, 20 februarie 2009

Foto: AP
Foto: PA
Foto: M and Y PORTSMOUTH
Foto: AP
Foto: AP
Foto: PA
Foto: AP
Foto: KPA/ZUMA/REX FEATURES
Foto: Solent
Foto: AP
Foto: EPA
Foto: Barcroft Media
Foto: AP
Foto: AP
Foto: EPA
Foto: AP

Vedeta săptămânii a fost fără îndoială Sam. Micuţul koala a devenit faimos după ce a împărţit o sticlă de apă cu pompierul care l-a a salvat din incendiile din Australia. Dar şi alte animale ne-au încântat privirile şi ne-au atins inimile săptămâna aceasta.

 

 

 

 

Pentru că a fost Valentine's Day, pinguinul Roxy a primit cadou o mulţime de felicitări de la admiratorii săi. Ea este cea mai adoptată dintre animalele de la London Zoo şi are 431 de prieteni pe MySpace, dar nu are încă niciun iubit.

 

 

Deja celebrul Knut a preferat însă să sărbătorească iarna, făcând bulgări de zăpadă, ca un adevărat urs polar.



O vidră marină din California doreşte să devină şi ea un star, cel mai probabil în cinematografie, judecând după faptul că manevrează cu uşurinţă o cameră de filmat, acoperită de alge.



În apele din Indonezia, un peşte păros a avut bunăvoinţa să se lase fotografiat, cu toate că nu i-a făcut prea mare plăcere.



Blanche, un cangur albinos dintr-un centru din Marea Britanie, a fost foarte fericită, în schimb, pentru că şi-a scos în public micuţul bebeluş în vârstă de trei luni.



Tot săptămâna aceasta, şi-au făcut apariţia şi cei doi pui ai tigrului bengalez Kartini, un elefănţel de Sumatra, în vârstă de două zile, şi un bebe gorila, extrem de simpatic.



Pentru că e iarnă, un lemur se încălzeşte la o lampă, întrucât lui nu îi place frigul.

 

Pentru mai multe imagini superbe, vedeţi galeria foto!