MENIU

Cele mai amuzante momente electorale cu Geonache şi Băselu

Politica este o sursă inepuizabilă de momente umoristice. Fie ni le oferă chiar protagoniştii ei, fie se găsesc alţii  care să le producă pentru ei. Vedeţi cele mai nostime videoclipuri de campanie la FUNNY pe NET 39.

În această campanie electorală s-a vorbit în toate  limbile şi pe toate ritmurile, fie ele "exotice" sau tipice oamenilor de după blocuri. Urmăriţi cântecele prezidenţiabililor în această ediţie de FUNNY pe NET.

Campania electorală  ne-a oferit replici care cu siguranţă vor rămâne în memoria colectivă. Mai rău este că inspiraţia răutăcioasă a combatanţilor a născut porecle greu de uitat, precum Astronatulul, Prostănacul sau Chioru.

Tot la FUNNY pe NET 39 puteţi asculta dorinţele numai de bine ale candidaţilor pentru rivalii lor dar şi mărturii care mai de care mai înduioşătoare. Sperăm că s-au găsit câţiva cu sufletul deschis care să le şi creadă cuvintele.

Funny pe NET este o producţie web tv, marca REALITATEA.NET, prezentată de Cristina Dinu. Dacă ai fost martorul unor momente amuzante, pe care le-ai imortalizat pe camera video sau pe telefonul mobil, trimite-ne filmuleţele la adresa penet@realitatea.net. Cele mai reuşite înregistrari vor fi difuzate în emisiune.