MENIU

Cel mai recent roman al lui Nick Cave va fi lansat în 31 de ţări, printre care şi România

Foto: wordpress.com

"The Death of Bunny Munro", cel mai recent roman semnat de cunoscutul muzician australian Nick Cave, va fi lansat în 31 de ţări, printre care şi România, în toamna acestui an.

Romanul lui Cave va aparea în traducere românescă în maximum două luni, aproximativ în acelaşi timp cu lansarea ediţiei în limba engleză.

"The Death of Bunny Munro" va apărea şi în varianta audiobook, în limba engleză, în lectura autorului. Audiobook-ul va conţine şi o coloană sonoră, compusă de Nick Cave şi Warren Ellis. Audiobook-ul va fi disponibil şi într-o versiune care va putea fi descărcată de pe internet.

"Bunny este un agent de vânzări, în căutarea unui suflet, care află că zilele îi sunt numărare", sună descrierea făcută romanului, pe site-ul oficial, www.thedeathofbunnymunro.com.

Romancierul Irvine Welsh, autorul cunoscutului roman "Trainspotting", a formulat o descriere cât se poate de interesantă pentru scriitura lui Cave din "The Death of Bunny Munro". "Puneţi-i pe Cormac McCarthy, Franz Kafka şi Benny Hill laolaltă, într-o casă de oaspeţi din Brighton şi îl vor inventa împreună pe Bunny Munro. O lectură compulsivă, care adună toate atributele mărcii
Mai multe articole despre:
carte Kylie Minogue