MENIU

Cea mai sexy femeie de la Hollywood are cazier şi se consideră prostituată

Foto: media.photobucket.com

E vorba de Megan Fox şi declaraţiile ei incendiare din interviuri. Presa nu ştie încă dacă e vorba de candoare, adevăr sau marketing.

O fi Megan Fox una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood, însă are şi multe probleme, arată un articol publicat pe 24fun.ro, care face un top al ciudăţeniilor actriţei.

Nu suportă să atingă hârtia

Recent, actriţa din Transformers a investit într-un dispozitiv electronic care proiectează pe perete paginile din scenarii, din cauză că nu suportă să atinga hartia. “Unora nu le place sunetul unghiilor pe tabla. Eu urasc hartia. Pur si simplu nu suport sa ating ziarele sau paginile din scenarii – orice nu este laminat. De fiecare data cand intorc pagina, trebuie sa-mi umezesc degetele in gura. Uneori folosesc un pahar cu apa si imi inmoi degetele in el la fiecare pagina”.

Crede in fantome şi îi este frică de intuneric

Invitată în emisiunea lui Jimmy Falon, Megan Fox a făcut şi alte dezvaluiri incendiare. "Mi-a fost frică de întuneric toată viaţa mea. Las luminile aprinse toată ziua, iar dacă uit una, fug în cealaltă parte a camerei să o aprind. Îmi este frică de ceea ce nu văd", a mărturisit Megan.

Îşi ameninţă partenerul cu moartea

Megan Fox se enerveaza atat de tare in timpul conversatiilor contradictorii cu iubitii sai, incat ii ameninta pe acestia cu moartea. Actrita din Jennifer's Body recunoaste ca ii este foarte greu sa-si controleze temperamentul agresiv. In plus, actrita a dezvaluit ca prezinta simptome de schizofrenie si ca ii este foarte teama ca ar putea sa sfarseasca ca idolul ei, Marilyn Monroe.

Are cazier pentru furt

O alta problema a actritei in varsta de 23 de ani este predilecţia de a fura. Ea a dezvaluit recent că are cazier, dupa ce a fost prinsă încercând să fure produse cosmetice dintr-un supermarket. În urma incidentului neplăcut, petrecut in urma cu opt sau noua ani, Megan Fox a primit interdictia de a mai intra în lanţul de magazine Wal-Mart.

Se consideră prostituată

Actriţa americană, care a recunoscut că a avut o relaţie cu o dansatoare de striptease din Rusia, susţine că se simte ca o prostituată. "Dacă stai să te gândeşti, noi, actorii, suntem un fel de prostituate pentru că primim bani ca să mimăm iubirea sau sexul. La rândul lor spectatorii dau bani ca să ne vadă pe noi cum facem sex. E ca o afacere murdară", a afirmat Megan.

Aflaţi şi alte lucruri despre Megan Fox pe 24fun.ro.