MENIU

Ce spun astrele despre alegeri: Prezenţa la urne în 22 noiembrie va fi masivă

Au reuşit politicienii să-i convingă pe români să meargă la vot? O întrebare importantă în condiţiile tendinţei de absenteism tot mai accentuate din ultimii ani. Până duminică, când vom afla exact câţi oameni merg la vot, încercăm să aflăm o variantă...neconvenţională de răspuns: în astre, prezenţa la vot e...promiţătoare!

Astrologul Camelia Pătrăşcanu susţine că semnul Capricornului ne face pe toţi mai conştienţi şi mai dornici de a ne exprima opţiunile electorale. Aşadar, absenteismul de la precedentele alegeri va fi o amintire...spun astrele.

\"Ziua de mâine ne ajută să ne călcăm fricile în picioare, să ne gândim la binele ţării, spre deosebire  de celalalte alegeri când am fost pasionali când am pus buletinul în urma\", a spus astrologul Camelia Pătrăşcanu.

Iar prezenţa masivă la urne şi încrederea fiecăruia că votul chiar contează nu vor rămâne fără urmări pozitive.

\"Absenteismul din ultima vreme se pare că a fost învăţătura de minte, sunt aspecte astrale la modul general care ne ajută să fim mai participativi, Capricornul e un semn al angajamentelor şi ne pasă mai mult,  până acum a fost în visătorul Vărsător\",  a explicat astrologul.

De altfel, întreaga perioadă 2010 – 2012 poate fi marcată de evenimente în cascada ce deblocheaza spiritul de actiune şi întreprindere. Este nevoie de modele, pentru că aspectul tensionat cu Saturn amendează orice dezechilibru, orice incoerenţă, orice ignorare a promisiunilor şi aliantelor, orice superficialitate.

Mai multe articole despre:
alegeri absenteism vot prezenţă urne astrolog astre