MENIU

Ce mai poartă vedetele pe covorul roşu de la Cannes - VEZI GALERIE FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

În plină criză financiară, vedetele nu se zgârcesc atunci când trebuie să păşească pe covorul roşu, iar actriţele nu s-au sfiit să etaleze creaţiile celor mai mari designeri internaţionali.

Ca de fiecare dată, vedetele au încercat să arate impecabil pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes. Apariţiile celor mai importante personnalităţi din lumea filmului au stat sub semnul luxului.

Chiar dacă gurile rele anunţau că relaţia lor este pe punctul de a se destrăma, Angelina Jolie şi Brad Pitt au strălucit miercuri seară la premiera filmului "Inglourious Basterds", în regia lui Quentin Tarantino. Ţinutele celor două staruri au fost impecabile: Angelina a purtat o rochie Versace cu spatele gol, în timp ce Brad Pitt a îmbrăcat un smoking care purta semnătura lui Tom Ford. 

Deşi toată lumea abia aştepta să vadă cuplul Pitt-Jolie pe covorul roşu, senzaţia serii a fost actriţa Sharon Stone, în vârstă de 51 de ani, care le dă clasă actriţelor mai tinere. Frumoasa actriţă nu s-a ferit să-şi arate picioarele, purtând o rochie neagră cu trenă. 

Regina dansului burlesc Dita von Teese a optat pentru o rochie monocromă, inspirată din stilul anilor '50, în timp ce cântăreaţa Joss Stone şi modelul suedez Victoria Silverstedt au adus un plus de culoare la Festivalul de Film de la Cannes.

Citeşte şi Harvey Weinstein la Cannes: What's that fucking french organisation?

Citeşte alte articole în secţiunea BULEVARD

Angelina Jolie, la un pas de sinucidere

Rihanna are un nou iubit

Adevărul despre despărţirea lui Lance Armstrong de Sheryl Crow

Jessica Biel: Arăt prea bine pentru anumite roluri

Orlando Bloom şi Miranda Kerr s-au logodit în secret la Cannes