MENIU

CCA - Teodora Albon va arbitra la Campionatul European U19 din Belarus

Arbitra din România, Teodora Albon, a fost selectată de UEFA să oficieze la Campionatul European U19 din Belarus rezervat fetelor, şi spune că nu se mai aştepta să ajungă la acest turneu.

"Sunt foarte bucuroasă că am fost selectată, dar sincer să fiu nu mă aşteptam să mai ajung acolo, pentru că am fost anunţată foarte târziu. În urma cu ceva timp a fost un seminar la care au participat arbitrele de elită şi, din câte am înţeles, multe dintre ele au picat testele fizice. Apoi am fost chemată de urgenţă în Suedia, unde am dat teste fizice şi mi s-a spus că voi arbitra la Europeanul din Belarus. Am mai fost în 2006 la un turneu final, în Elveţia, dar nu mă aşteptam să mai vină şi acesta", a spus Albon.

Campionatul European din Belarus se va desfăşura în perioada 12-25 iulie, iar celelalte arbitre care vor oficia la centru vor fi: Efthalia Mitsi (Grecia), Carina Vitulano (Italia), Yutilya Medvedeva-Keldyusheva (Kazahstan) şi Sandra Braz Bastos (Portugalia). Uefa a anunţat şi arbitrele asistente, iar acestea vor fi: Senka Omerhodzic (Austria), Sanja Rodak Karsic (Croaţia), Adriana Secova (Cehia), Juliette Bakker (Olanda), Anna Gorska (Polonia), Paula Brady (Indonezia) şi Anna Gnevysheva (Rusia).
Mai multe articole despre:
UEFA