MENIU

Casă lângă Bucureşti la preţ de garsonieră confort 2

O casă cu teren într-o localitate aflată la 20-30 de kilometri de Capitală se poate cumpăra cu mai puţin de 30.000 de euro.

Preţurile proprietăţilor din localităţile aflate în apropierea Capitalei au scăzut în ultimele luni. În condiţiile în care în unele zone preţurile terenurilor au coborât cu peste 50%, şi pretenţiile proprietarilor de imobile s-au redus, astfel că visul de a avea o casă cu o curte destul de mare presupune eforturi financiare mai mici decât în cazul achiziţionării unui apartament în Bucureşti. Pentru casele bătrâneşti se cer în prezent preţuri cu care în urmă cu un an se putea cumpăra doar terenul.

Pentru o casă cu trei camere situată în localitatea Mihăileşti, la aproximativ 30 de kilometri de Bucureşti, se cer 18.000 de euro.
Pentru un imobil asemănător situat în localitatea Pantelimon pretenţiile proprietarilor urcă la 25.000-28.000 de euro. Pentru o casă mai nouă, amenajată modern, preţul sare de 55.000 de euro. Există însă şi alte zone în care preţurile sunt foarte mici. O casă cu trei camere în Brăneşti, localitate aflată la 25 de kilometri de Bucureşti, costă între 25.000 şi 30.000 de euro.  Citeşte mai mult

 

Mai multe articole despre:
preţ proprietăţi casă Pantelimon Mihăileşti