MENIU

Casa Albă i-a scos peri albi lui Obama, după numai 45 de zile

Foto: nytimes.com

Presa americană comentează că preşedintelui Barack Obama nu i-au trebuit decât 45 de zile la Casa Albă pentru a începe să încărunţească. În articole ilustrate de fotografii "înainte-după", New York Times şi Washington Post comentează viteza cu care părul preşedintelui în vârstă de 47 de ani a început să albească.

"De la anunţarea candidaturii sale la prezidenţiale în 2007, părul negru al lui Obama a început să albească, mai ales pe lângă tâmple şi în vârful capului", notează Washington Post.

"Vremurile sunt chiar atât de stresante - cu o economie în cădere liberă şi două războaie de gestionat - încât tânărul nostru preşedinte încărunţeşte după numai şase săptămâni la Casa Albă?", se întreabă cotidianul.

Acest lucru li se întîmplă tuturor. Bill Clinton avea mai bine de jumătate din păr şaten când a preluat funcţia, dar era total încărunţit după doi ani", spune New York Times. Totuşi, potrivit cotidianului, "fenomenul părului alb" în cazul lui Obama pare să fluctueze în funcţie de "prospeţimea" frizurii sale. El se tunde la fiecare 15 zile. Culoarea părului preşedintelui este sută la sută naturală", asigură frizerul său.

Mai multe articole despre:
Casa Albă Bill Clinton Obama păr alb