MENIU

Care antrenor este mai brunet decât Mircea Lucescu? Votează "câştigătorul" pe REALITATEA.NET!

Foto: www.uefa.com

"Ţiganul român Mircea Lucescu", aşa cum a fost numit de presa italiană cel mai titrat antrenor român, după câştigarea Cupei UEFA, are rivali cel puţin la fel de bruneţi în fotbalul mare şi, culmea, chiar în Cizmă, unde tehnicieni ca italianul Luciano Spalletti, de la AS Roma, fostul selecţioner Roberto Donadoni sau portughezul Jose Mourinho, de la Inter Milano, ar putea concura oricând la culoarea tenului cu profesorul de la Şahtior. REALITATEA.NET te invită să-l votezi pe cel mai brunet tehnician.

Mircea Lucescu a devenit, miercuri seară, primul antrenor român care câştigă Cupa UEFA, chiar la ultima ediţie a competiţiei, care din sezonul viitor va fi înlocuită de Europa League.

După ce a cunoscut succesul ca antrenor în ţară, la Dinamo şi Rapid, Lucescu şi-a încercat norocul în Vest, chiar în Italia, unde a pregătit un sezon chiar marele Inter Milano (1998-1999), după ce trecuse deja pe la Pisa (1990-1991), Brescia (1991-1996) şi Regiana (1996-1997). În străinătate, Il Luce a mai antrenat Galatasaray şi Beşiktaş, în Turcia, câştigând campionatul cu amândouă, iar din 2004 face istorie la Şahtior, cu care a fost de trei ori campion şi a câştigat Cupa UEFA, performanţă pentru care a fost "gratulat" de italieni cu sintagma rasistă "ţiganul român".

REALITATEA.NET vă propune câţiva tehnicieni celebri şi bruneţi şi vă invită să-l votaţi pe cel care i-ar face cel mai bine concurenţă lui Mircea Lucescu.