MENIU

Caporalul Cristian Radu, implicat în cazul Ciorogârla, a fost pus în libertate provizorie

Foto: RTV

Tribunalul Militar Bucureşti a admis marţi cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a caporalului Cristian Radu, implicat în furtul armelor de la Unitatea Militară din Ciorogârla.

Instanţa l-a obligat să nu părăsească localitatea în care acesta locuieşte, să se prezinte la Poliţia oraşului Pantelimon ori de câte ori este chemat, să nu îşi schimbe locuinţa şi să nu folosească sau să deţină vreo armă.

Decizia magistraţilor a fost, deja, atacată de procurorii militari cu recurs.

Şapte militari au fost reţinuţi, pe 12 februarie, de procurorii militari, pentru 24 de ore. Este vorba despre sergentul major Ionuţ Gagea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave, caporalul Ion Petrică, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave, caporalul Marius Tudorache,  pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave şi călcare de consemn, sergentul Marian Tudorache, pentru săvârşirea infracţiunii de călcare de consemn, caporalul Marian Dinu, pentru săvârşirea infracţiunii de călcare de consemn, caporalul Cristian Radu, pentru săvârşirea infracţiunii de călcare de consemn şi soldatul Nicuşor Niţă, pentru săvârşirea infracţiunii de călcare de consemn.
Mai multe articole despre:
furt arme eliberare Ciorogârla