MENIU

Capello pune interdicţie la sex la naţionala Angliei pe perioada CM. VEZI FOTO

Foto: www.thesun.co.uk
Foto: www.thesun.co.uk
Foto: www.thesun.co.uk
Foto: www.thesun.co.uk
Foto: www.thesun.co.uk

Fabio Capello vrea cu orice preţ ca jucătorii săi să fie pregătiţi pentru Cupa Mondială din 2010 şi de aceea nu-i va lăsa să-şi mai facă de cap în compania iubitelor în perioada turneului din Africa de Sud. Italianul de pe banca naţionalei Angliei a transmis că jucătorii nu vor fi în vacanţă şi le-a avertizat pe prietenele şi soţiile lor: "Dacă nu vă convine, nu veniţi".

Ultima excursie a englezilor la Cupa Mondială s-a transformat într-un circ când soţiile lor au aterizat în Baden Baden, Germania. Petrecerile nu au lipsit în nicio seară şi aproape în fiecare zi cuplurile se întâlneau.

Capello este hotărât să impună noul regulament. Adică fotbaliştii vor putea să-şi vadă prietenele şi familiile doar după fiecare meci din vara următoare.

Italianul de 63 de ani, a cărui echipă s‑a calificat la CM din Africa de Sud, după ce i-a învins pe croaţi cu scorul de 5-1, a declarat: "Sper ca această perioadă bună să continue. Jucătorii vor avea o singură zi cu familiile, cu iubitele sau cu prietenii. O dată pe săptămână, după fiecare meci şi va fi suficient. Asta e tot. Nu se va compara cu ce a fost la Baden Baden, dacă nu vor să vină pentru o zi, atunci mai bine să stea acasă. Aşa vreau să fie ca la antrenamente, jucătorii să stea împreună. Mergem acolo să jucăm, nu mergem în vacanţă."

Rio Ferdinand sau Frank Lampard au recunoscut că prezenţa iubitelor a afectat echipa la Cupa Mondială din 2006, când Portugalia a câştigat în sferturi la penalty-uri.

De cealaltă parte, iubitele fotbaliştilor îşi făceau planuri, s-au şi interesat de cazare în Rustenburg, locul unde se vor antrena englezii.

Cu toate acestea coechipierii s-au simţit foarte bine în compania iubitelor după meciul cu Croaţia.

Atacantul Jermain Defoe a fost văzut în compania lui Imogen Thomas, iar Steven Gerrard a părăsit Wembley-ul însoţit de modelul Alex Curran.

În tot acest timp fanii au dat năvala să-şi cumpere bilete pentru Cupa Mondială.