MENIU

Cântăreaţa Sinead O'Connor l-a înjurat pe Prince

Foto: www.vh1.com

Sinead O'Connor, cântăreaţa care a devenit cunoscută pentru hitul "Nothing Compares 2 U", s-a înfuriat din cauza unui admirator care scanda, în timpul unui concert, numele lui Prince, cel care a compus piesa. O'Connor nu a stat pe gânduri, s-a oprit din cântat şi l-a înjurat pe artist.

Cântăreaţa de origine irlandeză a declarat că l-a înjurat pe Prince, în urmă cu mai mulţi ani, în timpul unui concert. "I-am spus să se ducă dracului de pitic", a mărturisit Sinead. Prince a criticat-o de nenumărate ori pentru interpretarea piesei "Nothing Compares 2 U" şi limbajul vulgar pe care artista îl folosea în interviuri.

Cântăreaţa a recunoscut că nu era pregătită să fie în vizorul presei când a devenit celebră. "Eram prea tânără. Nu pot spune că nu am apreciat atenţia care mi-a fost oferită, însă m-am simţit ca o impostoare. Nu înţelegeam de ce oamenii îmi ascultau muzica." , a declarat artista.

După ce mai mulţi ani a stat departe de viaţa publică, Sinead O'Connor vrea să se deghizeze şi să participe la un show care descoperă tinere talente.

Mai multe articole despre:
muzică Prince hit Sinead O'Connor