MENIU

Candidat la Primăria sectorului 3 cu două case ANL în sectorul 6

Cu o avere considerabilă și cu intenția de a deveni primar al sectorului 3, deputatul PNL Cristina Pocora locuiește într-un apartament ANL din Sectorul 6, pe lângă acesta obținând subvenție pentru a-și construi și o casă de 122 mp, tot într-un cartier ANL, așa cum reiese dintr-un articol publicat de evz.ro. 

Jurnaliștii Evenimentului zilei au constatat că deputatul liberal care candidează la Primăria sectorului 3 deține, conform declarației de avere, două apartamente și două case în București și Vrancea, dar și două terenuri în București. Pe lângă acestea, a declarat bijuterii de peste 5.000 de euro, două autoturisme – unul marca Dacia Duster și altul marca BMW, ultimul în valoare de aproape 70.000 de euro. Cu toate acestea, Cristina Pocora a beneficiat de subvenție pentru o locuință socială, precum și ajutor de la Primăria Sectorului 6 pentru a-și construi, în 2010, o casă de 122 de metri pătrați în cartierul ANL Godeni din apropierea Lacului Morii, cartierul Giulești.

”Legea locuințelor sociale spune că <>. Cu doar doi ani înainte însă, în 2008, Cristina Pocora cumpărase împreună cu soțul său un alt apartament în București. Cu toate acestea, Cristina Pocora a reușit să obțină casă de la stat, deși nu era eligibilă din acest punct de vedere. Pe lângă criteriul enunțat mai sus, o altă condiție obligatorie pentru a primi o locuință socială este ca salariul celui ce solicită casa să fie sub salariul mediu național”, arată ziariștii de la Evenimentul zilei, aceștia subliniind că deputata Cristina Pocora are un venit de peste 5.000 de lei de la Parlament, în timp ce salariul mediu net era de 1.282 de lei.

Mai multe articole despre:
null