MENIU

Canadienii au inventat un robot care joacă biliard - VEZI VIDEO

Foto: theawesomer.com
Robotul Deep Green va deveni mai bun decât orice jucător uman de biliard

Canadienii au inventat un robot care joacă biliard! Creatorii săi de la Universitatea Queen\'s spun că Deep Green, aşa cum este denumit robotul, va deveni în curând mai bun decât orice jucător uman de biliard sau snooker.

Maşinăria seamănă cu cele folosite în uzinele de autovehicule, este echipată cu un tac şi cu un aparat de filmat şi este agăţată deasupra meselor de joc.

Deep Green foloseşte camera digitală pentru a determina poziţia bilelor, calculează cel mai bun unghi, iar apoi trage cu tacul.Vedeţi imaginile la REALITATEA pe NET.

Tot la REALITATEA pe NET urmăriţi imagini cu nişte poliţişti americani care au fost surprinşi de camerele de supraveghere jucându-se pe consola Wii, în timpul unei percheziţii de nouă ore!

Nu pierdeţi nici violoncelul perfect funcţinal creat exclusiv din piese de Lego! Nathan Sawaya este un cunoscut artist din New York care construieşte lucruri incredibile din piesele de Lego, precum Statuia Libertăţii. Aceasta a fost însă prima sa încercare de a realiza un instrument muzical. Sawaya recunoaşte însă că violoncelul, alcătuit din mii de bucăţele maro şi negre, sună un pic diferit faţă de varianta din lemn.

Rubrica REALITATEA pe NET, prezentată de Roxana Nasta, vă aduce de marţi până vineri, în jurnalul de la ora 23:00 al Realităţii TV, câteva dintre cele mai populare şi interesante subiecte ale zilei de pe Internet.  


REALITATEA.NET - Canadienii au inventat un robot care joacă biliard - VEZI VIDEO