MENIU

Campanie TV în SUA împotriva străinilor care "le iau slujbele americanilor"

Foto: gandul.info

Mai multe organizaţii americane care se opun imigraţiei au lansat o campanie televizată pentru a cere să nu se permită intrarea pe teritoriul american a 1,5 milioane de muncitori străini calificaţi, relatează AFP.

"Anul trecut, 2,5 milioane de americani şi-au pierdut slujbele. Totuşi, în pofida milioanelor de şomeri, guvernul nostru continuă să permită intrarea a unui milion şi jumătate de muncitori străini pentru a lua slujbele americanilor", a spus Coalition for the Future American Worker (CFAW) în această campanie.

"Oare slujba dumneavoastră va fi următoarea?", întreabă CFAW în clipul publicitar lansat luni şi care se adresează americanilor.

Asociaţia se prezintă ca o "organizaţie ce prezidează grupuri din sectorul comerţului, organizaţii specializate în populaţie-mediu şi grupuri ce susţin o reformă a imigraţiei" şi are printre membrii săi Asociaţia americană a inginerilor. 

Campania cere Casei Albe să împiedice accesul pe piaţa de muncă americană a muncitorilor străini care au vize H-1B, emise pentru specialişti sau muncitori calificaţi. 

Mai multe articole despre:
SUA imigranţi