MENIU

C.V. Tudor: Voi câştiga alegerile prezidenţiale din primul tur

Foto: NewsIn
C.V Tudor: Doctorul îşi va anunţa în septembrie candidatura

Corneliu Vadim Tudor este foarte sigur că va câştiga alegerile prezidenţiale din toamnă încă din primul tur. Declaraţia a fost făcută la Realitatea TV, în cadrul emisiunii "Realitatea te priveşte".

Liderul PRM este foarte încrezător în şansele pe care le are în cursa pentru Palatul Cotroceni. "În toamnă voi câştiga alegerile prezidenţiale din turul întâi", susţine Vadim Tudor.

Mai mult, liderul PRM i-a propus, joi, lui Traian Băsescu, să fie prim-ministru. "Eu pot să îl salvez. Îl fac prim-ministru. Îi fac la Golden Blitz un cabinet frumos acolo şi stă acolo", a mai spus Vadim Tudor.

Cât despre contra-candidatul său, Mircea Geoană, Vadim Tudor spune că nu are nicio şansă la alegerile prezidenţiale: "Geoană nu e un om rău, e un om inteligent, dar el nu poate să depăşească 10%. Alea sunt scorurile lui reale".

Joi, la BEC, liderul PRM a avut o conversaţie cu Mircea Geoană, căruia i-a spus: "Tu ştii ce îţi face bătrâna şandrama stalinistă Ion Iliescu la ora actuală? E la Roma să te lucreze pe tine, să-l propună pe Sorin Oprescu la preşedinţia României. Îşi va anunţa doctorul în septembrie candidatura. Deja Iliescu a discutat cu câţiva oameni din filailalele PSD  din judeţe şi se duce să tragă sforile la masoneria italiană", susţine Vadim Tudor.

În legătură cu alegerile europarlamentare, liderul PRM spune că ar trebui invalidate: "Nu se poate merge cu hoţia la nesfârşit".