MENIU

C.V.Tudor anunţă lansarea candidaturii la prezidenţiale pentru 17 octombrie, dar nu are o sală liberă

Foto: NewsIn

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, spune că lansarea candidaturii sale la Preşedinţie va avea loc pe 17 octombrie, dar susţine că, "din cauza intervenţiilor lui Traian Băsescu", îi este dificil să găsească o sală pentru acest eveniment, glumind că îl va ţine la un restaurant McDonald's.

El a explicat că, iniţial, lansarea trebuia să aibă loc la 3 octombrie, la Opera din Bucureşti, dar "din cauza echipei lui Traian Băsescu" a trebuit să o amâne.

"Am amânat-o pentru 17 octombrie, suntem în grafic, încă nu e timpul pierdut. Dacă e vreo instituţie de genul acesta, care depinde de oamenii lui Băsescu, voi evita, o să îmi fac lansarea în Parcul Cişmigiu sau la vreun McDonald's, găsim noi, sau în Gara de Nord, vedem noi", a afirmat Corneliu Vadim Tudor.  

El a mai spus că la acest eveniment aşteaptă aproximativ 1.000 de persoane şi că va organiza şi un spectacol susţinut de mai mulţi artişti.

Pe de altă parte, Vadim Tudor a declarat că a avut o discuţie telefonică cu preşedintele PSD, Mircea Geoană, despre o posibilă fraudare a alegerilor şi despre soluţii ca acest lucru să nu se întâmple.