MENIU

C. P. Tăriceanu: Băsescu este cameleonul perfect

Foto: pogonici.com
C. P. Tăriceanu: Preşedintele statului minte

Călin Popescu Tăriceanu, fostul premier al României, a declarat că preşedintele ţării este cameleonul perfect pentru politică şi consideră că Traian Băsescu minte, iar discursul acestuia nu a fost ţinut în calitate de şef al statului, ci în calitate de prim-ministru.

Călin Popescu Tăriceanu, fostul premier al României, a mai declarat că i-a cerut explicit lui Traian Băsescu "să nu promulge legea de majorare a salariilor profesorilor cu 50%, să nu promulge legea de majorare a pensiilor cu 50% pentru categoriile I şi II de muncă, pentru că acest lucru ar duce la prăbuşirea bugetului, dar preşedintele se pare că a uitat aceste lucruri".

"Ar fi fost bine ca preşedintele să fi venit în faţa Parlamentului cu soluţii şi propuneri pentru a limita efectele crizei economice, şi nu cu critici", a continuat Tăriceanu.

"Azi am asistat la un discurs care încearcă să justifice incapacitatea actualului Guvern", a conchis Tăriceanu.

Traian Băsescu a criticat guvernarea din ultimii ani, pentru că, în loc să ajute la construirea unei societăţi cu o clasă de mijloc puternică, a fost întărită dependenţa economiei de stat. El a amintit totodată de problemele din sistemul sanitar din România. VEZI AICI discursul de luni susţinut de preşedintele Traian Băsescu