MENIU

C. Antonescu: PNL n-a putut fi altceva decât o victimă, în această zi marcată de fraude

Foto: Evenimentul zilei
C. Antonescu: Nu mă interesează configurările şi reconfigurările din interiorul acestei Alianţe

"Încercarea noastră de a motiva, de a chema la vot mai mulţi oameni liberi din România care votează o singură dată şi nu pe bani, în ziua votului, a eşuat", a declarat, duminică, Crin Antonescu.

Vădit dezamăgit de rezultatele votului de duminică, preşedintele PNL a spus că, înainte de a face mai multe comentarii pe baza votului, ar trebui să vadă rezultatele finale.

"Scorul este viciat de o zi marcată de fraude electorale de dimineaţă şi până la închiderea votului, în care PNL n-a putut fi altceva decât o victimă", a spus Crin Antonescu.

În legătură cu discursul lui Mircea Geoană, Antonescu a spus că "acest CSAT este obiect de negociere şi de protocol între partide politice".

"Nu mă interesează configurările şi reconfigurările din interiorul acestei Alianţe care şi astăzi a arătat că, atâta vreme cât românii sunt plecaţi de acasă, pot fura, pot face ce vor. Pe noi nu ne interesează intrarea sub nicio formă în desenul pe care una dintre acele două forţe ar încerca să-l schiţeze", a mai spus preşedintele PNL.

Liberalul a atras atenţia că, după rezultatul de la prezidenţiale, se va discuta în cu totul alţi termeni. "Până la prezidenţiale, nu ne interesează sub nicio formă", a conchis Crin Antonescu.

Mai mult, Antonescu a spus că adevărata bătălie abia acum începe.

În opinia sa, după rezultatul de la prezidenţiale, "România va avea un alt guvern, o altă direcţie, şi reconfigurarea eventuală a alegerilor parlamentare se va face după o altă voinţă politică".

"Nu suntem interesaţi să intrăm în sistemul pe care cele două partide l-au construit, în majoritatea pe care au construit-o, pentru a fura şi banii şi voturile românilor", a completat Antonescu.

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, Antonescu a spus: "Preşedintele partidului de atunci va fi altă persoană decât mine".

"Astăzi am eşuat. Până în toamnă sper să reuşim. Bătălia pentru reformarea partidului şi a societăţii româneşti nu s-a încheiat astăzi, ci campania adevărată a început astăzi", a conchis preşedintele PNL.

Mai multe articole despre:
alegeri PNL vot Crin Antonescu