MENIU

C. Antonescu: PD-L şi PSD mint într-o ţară de mincinoşi în politică

Foto: Realitatea TV
Crin Antonescu a declarat că, spre deosebire de ceilalţi competitori politici, formaţiunea sa nu şi-a bătut joc de alegători.

Într-o ţară de mincinoşi în politică, PD-L şi PSD au întrecut orice limită, afirmă preşedintele PNL. Aflat la Sibiu, Crin Antonescu a declarat că, spre deosebire de ceilalţi competitori politici, formaţiunea sa nu şi-a bătut joc de alegători.

Aflat la Sibiu pentru a-i susţine pe candidaţii PNL la alegerile europarlamentare, Crin Antonescu a calificat campania electorală ca fiind una plină de minciuni. Iar campionii la acest capitol ar fi reprezentanţii PD-L şi PSD, care şi-au făcut un obicei din a minţi electoratul.

"Le-am spus profesorilor: nu putem mări salariile cu 50% şi am pierdut voturi. Alţii le-au spus că în prima zi când vin la guvernare le măresc salariile cu 50%. Şi au minţit cu o neruşinare fără precedent într-o ţară de mincinoşi în politică", a declarat Crin Antonescu, preşedinte PNL.

Antonescu îi acuză pe guvernanţi şi că evită să vorbească despre problemele reale.

"Refuză discuţia despre actualitatea internă economică, politică a româniei pe motiv că acum ar trebui să discutăm despre Parlamentul European", a adăugat Crin Antonescu.

Liderul liberal s-a întâlnit cu primarul Sibiului, Klaus Johannis, dar şi cu Mitropolitul Laurenţiu Streza şi cu oamenii de afaceri locali. Întrebat dacă PNL este pregătit pentru guvernare, Antonescu a răspuns că "orice partid trebuie să fie mereu pregătit de guvernare, aşa cum orice creştin trebuie să fie pregătit de Judecata de Apoi".

Mai multe articole despre:
profesori PNL guvern Sibiu Crin Antonescu