MENIU

Business Standard şi Money Express prezintă valul II al studiului BrandRate - Piaţa auto

Foto: tmctv.ro

Cotidianul de afaceri Business Standard şi revista săptămânală Money Express publică astăzi, 3 februarie, în exclusivitate, rezultatele valului II al studiului BrandRate pentru piaţa auto, studiu realizat de compania de cercetare Reveal Marketing Research.

Primul studiu BrandRate pentru piaţa auto, realizat de Reveal Marketing Research în octombrie 2008, plasa brandul Volkswagen în topul preferinţelor românilor, în clasamentul general. Marca nemţească middle market, reuşea astfel să le surclaseze pe cele din categoria de top, precum Mercedes, BMW sau Audi, în timp ce brandul autohton Dacia câştiga prima poziţie la capitolul vizibilitate.

Ce brand s-a menţinut în top în condiţiile în care vânzările pe piaţa auto şi bugetele de publicitate au scăzut puteţi afla în ediţiile de astăzi Business Standard şi Money Express sau pe www.standard.ro/brandrate.

Rezultatele valului II ale studiului pe domeniul auto au fost comentate luni, 2 februarie, de Marius Luican, General Manager al Reveal Marketing Research în cadrul emisiunii Market Briefing, la The Money Channel. Emisiunea a fost transmisă începând cu ora 19:15 şi a fost moderată de Daniel Apostol. Înregistrarea video poate fi urmărită astăzi pe www.standard.ro/brandrate. Tot aici găsiţi analiza BrandRate pentru domeniul auto realizată de Reveal Marketing Research în octombrie 2008, precum şi studiile realizate pentru celelalte 11 domenii.

BrandRate reprezintă un instrument de monitorizare care oferă o ierarhizare analitică a principalelor mărci din România, luând în considerare 12 domenii, de la telecomunicaţii, la industria auto, FMCG, centre comerciale sau companii energetice. Studiul măsoară percepţia globală a consumatorilor asupra brandurilor aparţinând ariei considerate şi va prezenta, pentru fiecare dintre cele 12 domenii, un top al celor mai vizibile mărci, oferind informaţii cu caracter continuu pentru fiecare dintre acestea din trei în trei luni. În prezent, BrandRate este singurul studiu de piaţă continuu despre capitalul de imagine al mărcilor.

Cotidianul de afaceri Business Standard şi revista Money Express  publică şi analizează în fiecare marţi, în exclusivitate, rezultatele studiilor realizate de compania de cercetare Reveal Marketing Research, câte un top al celor mai vizibile branduri pentru fiecare dintre cele 12 domenii. Concluziile studiului sunt discutate săptămânal, în fiecare zi de luni, începând cu ora 19:15, în emisiunea Market Briefing, la The Money Channel.

Mai multe articole despre:
piaţa auto studiu Money Express Business Standard