MENIU

Bush spune că nu va lenevi pe plajă după ce va părăsi Casa Albă

Foto: www.whitehouse.gov

Preşedintele în exerciţiu George W. Bush a declarat luni că, după ce îi va ceda locul la Casa Albă lui Barack Obama, nu intenţionează să lenevească pe plajă, mai ales pentru că a încetat să mai bea.

În timpul ultimei conferinţe de presă în calitate de preşedinte al Statelor Unite, Bush a fost întrebat dacă se va relaxa după opt ani de mandat.

"Nu pot să mă văd cu o pălărie mare de paie şi o cămaşă hawaiiană pe o plajă (...), mai ales după ce am încetat să mai beau", a explicat Bush râzând.

Anul trecut, el a recunoscut că religia l-a ajutat să scape de alcoolism şi că nu a mai băut de 21 de ani. Cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din 2000, presa a dezvăluit că Bush a fost arestat în 1976 pentru că a condus în stare de ebrietate, în apropiere de reşedinţa părinţilor săi din Maine.

Întrebat ce va face pe 21 ianuarie, a doua zi după învestitura lui Obama, când nu va mai fi cel mai puternic om din lume, Bush a răspuns: "Mă voi trezi marţi dimineaţa, adică miercuri dimineaţa şi cred că îi voi face o cafea Laurei", soţiei sale.

Mai multe articole despre:
George W. Bush SUA Casa Albă preşedinte Obama