MENIU

Braşovul nu se dezminte, egal şi la Vaslui

Foto: NewsIn

Campioana remizelor în sezonul trecut, echipa antrenată acum de Viorel Moldovan a condus de două ori la Vaslui, dar a încheiat 2-2

Bătrână şi oportunistă poate fi caracterizată actuala echipă a Braşovului. Cu mulţi fotbalişti hârşâiţi în Liga I, a căpătat suficientă experienţă pentru a ţine un rezultat atunci când acesta îi este favorabil, iar la Vaslui a reuşit să absoarbă bine dominaţia continuă a moldovenilor.

Ardelenii au marcat oarecum întâmplător, prin două execuţii individuale de excepţie. Brazilianul Ezequias a deschis tabela printr-o folha seca de la 20 de metri, iar proaspătul internaţional Mihai Roman a speculat o ieşire aiurea din poartă a lui Hăisan şi a marcat dintr-un unghi imposibil.

În rest, nu l-au mai deranjat pe portarul Vasluiului, însă a fost suficient pentru a pleca acasă cu un punct. Cu un punct au rămas şi gazdele, însă cele două goluri ale lor nu numai că au venit în urma unor faze colective, dar pe lângă ele FC Vaslui a mai avut destule alte ocazii.

Cert este că trupa lui Porumboiu rămâne fără victorie în faţa braşovenilor în istoria întâlnirilor directe, iar până primăvara viitoare statistica le rămâne potrivnică.

CASETA TEHNICĂ:

FC VASLUI - FC BRAŞOV 2-2 (Wesley 50, Zubar 82 / Ezequias 15, Roman 57)

FC Vaslui: Hăisan - Buhuş, Zubar, Cânu, Bălace - Burdujan (Gerlem 64), Ljubinkovic (N. Jovanovic 86), Genchev, Gângioveanu (Zmeu 76) - Temwanjera, Wesley. Antrenor: Cristian Dulca.

FC Braşov: Coman - Oros, Abrudan, N. Constantin ( Nuno Diogo 54), Ezequias - Roman, N. Grigore, Măldărăşanu (Ilyeş 90), C. Munteanu - Hadnagy, Zaharia (I. Voicu 75). Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Zubar 66, Genchev 83 / Ezequias 38, Oros 40 şi 72, Măldărăşanu 62, Hadnagy 90+1

Cartonaş roşu: Oros 72

Arbitri: Radu Petrescu - Bogdan Velicu, Adrian Ghinguleac

Stadion: Municipal; Spectatori: 4.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida FC Vaslui - FC Braşov 2-2

Mai multe articole despre:
Liga I FC Vaslui Porumboiu FC Braşov Mihai Roman