MENIU

Brad Pitt vrea legalizarea marijuanei şi căsătorii între cupluri de acelaşi sex

Foto: dailymail.co.uk
Brad Pitt ştie însă că planul său de campanie este cam nonconformist

Brangelina, un cuplu frumos, deştept, plin de bani şi de copii. Angelina Jolie vrea să salveze lumea a treia de sărăcie, ca ambasador al UNICEF. Iar Brad Pitt ar putea să salveze lumea de prejudecăţi, ca primar în New Orleans.

În ultimii patru ani Brad Pitt a investit milioane de euro pentru reconstituirea oraşului muzicii, New Orleans, grav afectat de uraganul Katrina.

Conform planului, până în 2010, 150 de case vor fi refăcute cu banii celebrului actor. După o asemenea investiţie nu este de mirare că lumea visează la un nou primar.

"Candidez în numele căsătoriei între cupluri de acelaşi sex, pentru ateism şi în favoarea platformei pentru legalizarea şi taxarea marijuanei", a declarat actorul.

Brad Pitt ştie însă că planul său de campanie este cam nonconformist.

La fel de nonconformistă este şi viaţa sa. În pofida responsabilităţii de a creşte şase copii, Brad Pitt şi superba sa parteneră, Angelina Jolie, sunt puşi în continuare pe fapte mari.

Cuplul îşi menţine relaţia, strecurându-se în locuri speciale de făcut dragoste. După ce Brad a mărturisit că fac sex într-o grotă din spatele unei cascade din piscina lor, Angelina a declarat că de fapt au mult mai multe locuri speciale rezervate pentru tandreţuri.