MENIU

Box: Soţia fostului campionul mondial Arturo Gatti a fost arestată

Foto: great-box.ru

Amanda Rodrigues, soţia fostului campion mondial Arturo Gatti, descoperit mort la finalul săptămânii trecute, a fost arestată, duminică, în Brazilia, ea nereuşind să explice de ce a stat în apartament aproximativ 10 ore după ce fostul pugilist a fost strangulat, informează AFP.

Din informaţiile Poliţiei, Amanda Rodrigues, în vârstă de 23 de ani, ar fi stat în apartament timp de 10 ore, timp în care soţul său era mort. Ea a dat câteva declaraţii contradictorii care au dus la arestarea sa. Conform Poliţiei, Gatti ar fi fost strangulat cu ajutorul curelei unei genţi, iar în zilele de dinaintea morţii fostului campion mondial, el şi soţia lui au fost văzuţi certându-se.

Fostul pugilist canadian Arturo Gatti, ultimul adversar din cariera lui Leonard Doroftei, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Brazilia, însă poliţia nu a stabilit deocamdată cauzele decesului fostului campion IBF şi WBC.

În vârstă de 37 de ani, cel poreclit "Tunetul", se afla în Brazilia alături de soţia şi fiul său. Conform presei, lângă pugilist s-au găsit urme de sânge, însă poliţia nu a descoperit urme de împuşcare sau înjunghiere.

Pugilistul canadian a trecut la profesionism în anul 1991, iar în urmă cu 5 ani l-a învins prin KO în repriza a doua pe românul Leonard Doroftei, într-un meci care a contat pentru centura de campion mondial WBC la categoria super-uşoară, titlu pierdut ulterior în faţa lui Floyd Mayweather. După acel meci, Doroftei s-a retras din activitate. În 2007, Arturo Gatti s-a retras din boxul profesionist.
Mai multe articole despre:
box arestare soţia Arturo Gatti