MENIU

Borcea: "Rednic şi Niculescu sunt foarte sperioşi, şi în zbourile normale au probleme! Dar am vorbit cu ei şi sunt bine"

Foto: NewsIn
Cristi Borcea nu a zburat cu aeronava dinamovistă implicată în accidentul aviatix

Cristi Borcea a comentat şi el incidentul aviatic în care a fost implicată echipa Dinamo. Directorul executiv al roş-albilor a declarat la Realitatea TV că nu a zburat cu aeronava implicată în incident, urmând a se deplasa la Iaşi în jurul orei 17.00 cu un alt avion, însă a spus că este marcat de incident. Borcea a mai dezvăluit că a vorbit cu Rednic şi Niculescu, cei mai sperioşi din angrenajul "câinilor", şi a spus că aceştia sunt bine.

"Nu eram în aeronavă. Eu plec la ora 17.00, cu o altă aeronavă. Este incredibil. Mă uit pe calculator la această poză de mai mult timp. Nu-mi vine să cred! Eu am trecut prin multe, dar ceea ce văd m-a speriat. Orice mi-ar spune specialiştii, şi cât de antrenaţi sunt, oricine ar fi în situaţia asta, ar fi foarte speriaţi. Mircea Rednic şi Niculescu sunt foarte sperioşi, şi în zborurile normale au probleme, dar am vorbit cu ei şi e totul ok. Avem un meci foarte greu acum şi trebuie să ne gândim la el", a spus Borcea, la Realitatea TV.

Dinamo s-a deplasat la Iaşi cu o cursă de linie care a plecat de pe Aeroportul Henri Coandă, în jurul orei 11:30. Cu aproximativ 10 minute înaintea aterizării, aeronava a intrat într-un stol de berze şi după ce s-a auzit o bubuitură avionul a început să se zdruncine. În cele din urmă, aparatul de zbor a aterizat cu bine, deşi a sosit cu botul serios avariat.

Meciul Politehnica Iaşi-Dinamo, din etapa a 25-a a Ligii I, se va disputa astăzi, de la ora 16:00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi.

Mai multe articole despre:
Dinamo accident Cristi Borcea