MENIU

Borcea: "Nu poţi să iei campionatul dacă nu baţi la Iaşi şi Mediaş"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat sâmbătă, după înfrângerea echipei sale de la Iaşi, că la pretenţiile grupării din Ştefan cel Mare din acest sezon e inadmisibil ca alb-roşii să primească gol din fază fixă. Mai dezamăgit a fost preşedintele executiv al "câinilor", Cristi Borcea, care a afirmat că Dinamo ar fi trebuit să câştige partidele de la Mediaş şi Iaşi.

"O înfrângere dureroasă, dar trebuie să ţinem cont că au fost trei meciuri grele într-o săptămână. Ştiam de problemele pe care le aveam la mijlocul terenului şi îmi pare rău că nu am găsit soluţii. Înţeleg să avem o zi proastă, dar în astfel de situaţii nu ai voie să pierzi. La o echipă mare, cu pretenţii, aşa cum e Dinamo, e inadmisibil să iei gol din fază fixă. Se pare că avem probleme cu echipele mici. S-a văzut o diferenţa de atitudine între meciul cu Poli Iaşi şi cele cu Vaslui şi Rapid", a spus Rednic.

La rândul său, preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat că echipa sa nu poate câştiga campionatul dacă se împiedică de echipe din subsolul clasamentului: "Nu poţi să iei campionatul dacă nu baţi la Iaşi şi Mediaş. Din păcate am avut şi foarte mulţi jucători accidentaţi", a spus Borcea.

Antrenorul lui Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, este de părere că echipa sa a profitat de oboseala acumulată în ultima perioadă de jucătorii dinamovişti: "Bucuria e mare, luptăm din greu pentru retrogradare. Trebuie să scoatem puncte din fiecare meci. Am câştigat pe merit, am întâlnit o echipă Dinamo cam obosită. Am închis toate culoarele şi am învins. Am venit aici să salvez echipa de la retrogradare, dar e meritul băieţilor, nu al meu. Au făcut o minune cu Dinamo".

Formaţia pregătită de Mircea Rednic a pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu Poli Iaşi, scor 0-1, şi a ratat şansa de a se desprinde în clasament faţă de urmăritoarele sale, Unirea Urziceni şi FC Timişoara.