MENIU

Borcea: Mă gândesc să mă retrag din fotbal

Foto: NewsIn

Cristi Borcea a ajuns la capătul răbdării. Preşedintele executiv al FC Dinamo s-a săturat de umilinţele îndurate de echipă pe teren şi de suporterii care fac numai probleme şi se gândeşte serios să se retragă din fotbal.

"Sunt foarte afectat de ce se întâmplă. Mă gândesc să mă retrag din acest fenomen. La fiecare meci internaţional Dinamo a avut probleme. Am făcut eforturi foarte mari şi nu am nicio satisfacţie, nici din partea jucătorilor, nici din partea suporterilor", a spus Borcea, la sport.ro, adăugând că directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, care este şi membru în Comisia de Disciplină a UEFA, i-a spus că Dinamo riscă o suspendare de până la cinci ani.

Borcea consideră inadmisibil comportamentul suporterilor dinamovişti: "Suntem singura echipă din România care în ultimii 2-3 ani nu a vândut niciun jucător şi a cumpărat non-stop. Suporterii vin acum să spună că ei fac şi ei dreg. Ce bani au adus ei din abonamente? Sunt nişte pomanagii. Să se ducă la ei acasă să fie nemulţumiţi. Cine se cred ei, buricul pământului? Fanii pentru Dinamo au fost 12-lea jucător, tot timpul i-am lăudat. Ne distrug societăţile, familiile şi sănătatea. Aş putea să vând toţi jucătorii şi să-mi văd de treabă".

Oficialul dinamovist a subliniat că nu îl poate considera pe antrenorul Dario Bonetti vinovat pentru evoluţia din meciul de joi seară. "Antrenorul e de vină că am avut 6-7 ocazii clare de gol şi nu am marcat? El e de vină că s-au luat două goluri ca în curtea şcolii? La meciul ăsta s-a întâmplat ceva inexplicabil cu echipa, nu mai vin la meciuri de acum înainte", a punctat Borcea.

Meciul Dinamo - Slovan Liberec a fost întrerupt în minutul 87, la scorul de 0-2, după ce fanii dinamovişti au rupt gardul de protecţie şi au coborât la nivelul gazonului, pe pista de atletism, gata să intre pe teren pentru a le cere socoteală favoriţilor pentru evoluţia foarte slabă care i-a dus la un pas de eliminarea din Europa.

Mai multe articole despre:
Dinamo retragere Cristi Borcea suporteri